Βιογραφικό

O Νικόλαος Βούλγαρης είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος.

Είναι Επιμελητής στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.(Σ.Σ.Α.Σ.).

Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς για 4 έτη. Στα πλαίσια απόκτησης της Ειδικότητας της Ενδοκρινολογίας υπήρξε για ένα χρόνο

ειδικευόμενος της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων " Η Αγία Σοφία" και για ένα χρόνο ειδικευόμενος της Α΄Παθολογικής Κλινικής του Ν.Ν.Α.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης "Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). 

Είναι Υπ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. με Θέμα: «Διερεύνηση της συχνότητας των διαταραχών έκκρισης της αλδοστερόνης σε νέο-διαγνωσμένους υπερτασικούς ασθενείς. Αξιολόγηση της ανταπόκρισης των υπερτασικών ασθενών με πρωτοπαθή υπεραλδοστερονισμό στην χορήγηση στοχευμένης αγωγής με ανταγωνιστές των υποδοχέων της αλδοστερόνης» 

Είναι Διπλωματούχος των Ευρωπαικών Εξετάσεων Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού. (Fellow of the European Board of Endocrinology, Diabetes and Metabolism).

Διαθέτει πλούσια ερευνητική δραστηριότητα με δημοσιευμένες εργασίες σε ιατρικά περιοδικά της διεθνούς βιβλιογραφίας (PubMed) και ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια .

Είναι Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και των Επιστημονικών Εταιρειών: 
Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία

The Endocrine Society
European Society of Endocrinology 


Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά , Γερμανικά 

 

 

 

 

Click to edit


Click to edit

Ιατρείο